ÁRKÁD

Bemutatjuk Plázacicát, az ÁRKÁD új asszisztensét

Beszélgess Plázacicával és nyerj! - ÁRKÁD Budapest

Legyél Plázacica barátja, és nyerj ÁRKÁD Budapest vásárlási utalványt!

Bemutatjuk új kolléganőnket, Plázacicát, aki egy automatikus asszisztens, és a Facebook Messengeren keresztül segíti vásárlóinkat.

Ha egy üzletet keresel, csak írd meg neki Messengeren, és Plázacica azonnal útbaigazít.
…de a bevásárlólistádat is naprakészen tartja, csak írd be, milyen árucikkeket szeretnél megvásárolni, ő a bevásárlólistádhoz adja, és amikor legközelebb a budapesti ÁRKÁD-ban jársz, máris mutatja neked a megvásárolni kívánt termékeket.

Légy Plázacica barátja, kattints IDE, hogy felvedd vele a kapcsolatot a Messenger alkalmazáson keresztül.

Ráadásul, ha 2016. november 6-ig üzenetet írsz Plázacicának, sorsoláson veszel részt, ahol a fődíj 100 000 Forint értékű ÁRKÁD Budapest vásárlási utalvány.
További nyeremények:
4 db 50 000 Forint értékű ÁRKÁD Budapest vásárlási utalvány.

Barátkozz össze a 21. század robot asszisztensével, használd a segítségét, és nyerj vásárlási utalványt!

NYERTESEK

A sorsolás megtörtént, a nyerteseket a Facebook Messengeren keresztül értesítettük.

A fődíjat, azaz a 100.000 Ft értékű ÁRKÁD vásárlási utalványt nyerte:
Szűcs-Pap Márta

50.000 Ft értékű ÁRKÁD vásárlási utalványt nyertek:
Bognár Virág
Fekete Ábel
Illés-Tóth Szilvia
Sági Gina

Gratulálunk minden nyertesnek!

ÁRKÁD Budapest Facebook Messenger nyereményjáték szabályzat

Az ECE Budapest Kft. az ÁRKÁD Budapest Facebook Messenger alkalmazásával nyereményjátékot szervez, amihez az alábbi részvételi szabályzatot (a továbbiakban „Játékszabályzat”) határozza meg:

1. A tudásalapú nyereményjáték szervezője az ECE Budapest Kft. (a továbbiakban „Szervező”), akinek a székhelye 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A, adószáma12144341-2-44, cégjegyzékszáma 01-09-468972.
Elérhetőségei: e-mail cím: info@arkadbudapest.hu tel. +36 1 433 1400

2. A nyereményjáték menete:
Aki a Facebook Messenger alkalmazásának segítségével kapcsolatba lép az ÁRKÁD Budapesttel, lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a nyereményjátékon.

2.1 A részvételhez az alábbiakat kell megtenni:

a) A „Részt veszel a nyereményjátékunkban?” kérdésre „igen” választ kell adni a részvételhez.
b) A következő kijelentések közül kell választani: „Elmúltam 18 éves / Nem múltam el 18 éves.” Aki elmúlt 18 éves, és ezért jogosult a nyereményjátékban részt venni (lsd. 3. pont), annak a megfelelő válasz megadása után megjelenik az alábbi 3 kérdés 3 válaszlehetőséggel, amikre a helyes választ meg kell adni:

1) Hány rajongója van az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalának?
a) kb. 50.000
b) kb. 70.000
c) kb. 90.000

2) Hány óra parkolás ingyenes a budapesti ÁRKÁD-ban?
a) 1
b) 2
c) 3

3) Melyik évben bővült a budapesti ÁRKÁD?
a) 2010
b) 2013
c) 2016

2.2 A fenti kérdéseket helyesen megválaszolók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:
4 x 100.000 Ft értékű ÁRKÁD Budapest vásárlási utalvány
4 x 50.000 Ft értékű ÁRKÁD Budapest vásárlási utalvány

2.3 A nyereményjáték időtartama: 2016.10.10-2016.11.06.23:59 óra

3. Részvételi feltételek:
A jelen Játékszabályzat hatálya a Szervező által meghirdetett tudásalapú nyereményjátékra terjed ki, valamint mindazon résztvevőre, akik a nyereményjátékban részt vesznek, továbbá mindenkire, aki a nyereményjátékkal kapcsolatban a Szervezőnek kifogást nyújt be vagy felé igényt érvényesít.
A nyereményjátékban minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy vehet részt, aki a Játékszabályzatban foglalt feltételeket teljesíti, és elfogadja a Játékszabályzatban írt feltételeket. Nem vehetnek részt a nyereményjátékban a Szervezőnél munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő személyek, ill. ezen személyek Ptk. szerinti hozzátartozói.
A nyereményjátékban résztvevők a nyereményjátékban történő részvételükkel teljes mértékben elfogadják a Játékszabályzat feltételeit. Tudomásul veszik, hogy kötelességük előzetesen tájékozódni a Játékszabályzatban foglaltakról. Az a személy, aki nem ért egyet a Játékszabályzatban foglalt rendelkezésekkel, nem vehet részt a nyereményjátékban.
A Szervező fenntartja magának azt a jogot, hogy kizárja azt a résztvevőt, aki a nyereményjátékon nem tisztességes úton, vagy más személy adataival visszaélve kíván részt venni. Amennyiben egy résztvevő téves adatokat szolgáltat, ennek valamennyi következményét maga viseli. A fent leírtakból eredő igényeket a Szervező kizárja.

4. A nyertesek kisorsolása, nyeremények átvétele:
A sorsolás időpontja: 2016.11.08. 14:00 óra
A sorsolás az ÁRKÁD Bevásárlóközpont Igazgatóságán történik és nem nyilvános. A nyerteseket a Szervező a Facebook Messenger-en keresztül értesítii (legfeljebb 1 alkalommal). A nyeremények átvételére az értesítés megküldésétől számított 10 napon belül jelentkezni kell az 1. pontban megadott elérhetőségek valamelyikén. A jelentkezést követően további 10 napon belül át kell venni a nyereményt az ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont Igazgatóságán (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A I.em.) Az a nyertes, aki a fenti határidőn belül nem jelentkezik, vagy nem veszi át a nyereményét, elveszíti a nyereményre való jogosultságát. A nyeremény más termékre vagy készpénzre nem váltható, ill. más személyre nem átruházható. A nyereményjátékban való részvétel nem jár vásárlási vagy fizetési kötelezettséggel. A nyeremények után fizetendő személyi jövedelemadót, ill. egészségügyi hozzájárulást a Szervező vállalja. A nyeremény átvételével járó esetleges költségek, így különösen az átvétel helyszínére történő utazásköltsége azonban a nyertest terheli.

5. Adatkezelés
A résztvevők a Játékszabályzat elfogadásával önként és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező, ill. az általa megbízott cég a Facebook oldalukon nyilvánosan megadott következő személyes adataikat a jelen nyereményjáték lebonyolításához felhasználja (FacebookID, név, e-mailcím). Továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy ezen adatokat a Szervező adatbázisában rögzítse, és marketing célra felhasználja (pl. értesítés akciókról, eseményekről stb.). Amennyiben a résztvevők az utóbbi felhasználáshoz nem járulnak hozzá, azt az info@arkadbudapest.hu e-mail címen jelezhetik, amelyet a Szervező egy válasz e-maillel tudomásul vesz. Ha a résztvevő a nyereményjáték időtartama alatt vonja vissza hozzájárulását az adatai kezeléséhez, akkor tudomásul veszi, hogy a nyereményjátékból kizárásra kerül. Amennyiben a résztvevő Facebook adatai hibásak vagy nem felelnek meg a valóságnak, a Szervező ezért nem vállal felelősséget. A Szervező az adatokat nem ellenőrzi.
A résztvevők vállalják és hozzájárulnak, hogy a nyereményjáték (ÁRKÁD Budapest Facebook Messenger) időtartama alatt, valamint a nyeremény átadáskor a Szervező róluk felvételeket készíthetnek, és a fotókat, amelyeken felismerhetők és beazonosíthatók, a Szervező ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont nyomtatott és elektronikus anyagaiban felhasználhatja.
Az adatkezelés részletes szabályait, jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

6. Egyéb rendelkezések
A nyereményjáték független a Facobooktól, a Facebook nem vesz részt benne és nem támogatja. A Szervező azonban nem vállal felelősséget azért, ha a Facebook vagy a Messenger alkalmazás technikai okokból időszakosan nem működik vagy nem érhető el. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a nyereményjáték formája miatt felléphetnek bizonyos technikai problémák (így pl. kapcsolati hiba, szerver hiba, számítógépek teljesítménye stb.), amelyek a Szervezőn kívülálló okokból merülnek fel, és befolyásolhatják az adatátvitelt, a válaszadás sebességét stb. Ezekért a problémákért a Szervező a felelősségét kizárja.
A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjátékot megváltoztassa, felfüggessze vagy leállítsa előre nem látható körülmény, vagy vis maior esetén. Ilyen esetben a Szervezőt nem terheli felelősség. Erről a Szervező az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalán tájékoztatja a résztvevőket.

PARKOLÁS
1600 férőhely és 2 óra ingyenes parkolás!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.07.14. 11:00-19:00 Véradás az ÁRKÁD-ban
infó »
akció Brendon Babaáruház
Hétvégi akció minden szoptatási termékre
hír Starbucks Coffee
Frissítsd magad otthon is jegestea-limonádéval!
ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont Igazgatóság | 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a I. emelet | Tel.: +361 433 1400 | Fax: +36 1 433 1401 | E-mail: vasb/pf/nexnqohqncrfg/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére