ÁRKÁD LOOKBOOK 2017. nyár
VÉGRE ITT VAGY, NYÁR!


Június 6-án megjelent a LOOKBOOK magazin nyári száma! Készülj fel velünk a legmelegebb évszak, legforróbb újdonságaira!
Exkluzív kiadvány mindazoknak, akik szeretik az ÁRKÁD-ot, szeretnék nyomon követni a legfrissebb nyári trendeket és örömmel fogadják tanácsainkat.

Keresd a LOOKBOOK magazint a budapesti Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, InStyle és Glamour magazin júniusban megjelenő, júliusi lapszámaiban.


A VIP Card kedvezményekkel segítünk Neked a nyári megújulásban! Ha még nem rendelkezel dombornyomott kártyával, látogass el a VIP Card regisztrációs oldalra, hogy nyári ruhatárad extra kedvezményekkel újíthasd meg!
Amennyiben szeretnéd, hogy szeretteid és barátaid is rendelkezzenek VIP Card-dal, oszd meg Velük is ezt a remek lehetőséget!
A korábban kiadott dombornyomott VIP Card-ok továbbra is érvényesek.

ÁRKÁD Budapest LOOKBOOK VIP CARD kedvezménykártyaÁRKÁD Budapest LOOKBOOK VIP CARD kedvezménykártya

Igényelj saját LOOKBOOK VIP Card-ot és válj exkluzív vásárlói közösségünk tagjává! A kártyával extra kedvezményeket vehetsz igénybe üzleteinkben, június 6. és július 6. között, egy teljes hónapon keresztül. Amennyiben még nem rendelkezel a dombornyomott kártyával, igényeld névre szóló plasztik kártyád, melyet egy rövid regisztráció után azonnal átvehetsz információs pultunknál.
Itt tudsz LOOKBOOK VIP Card-ot igényelni.

Légy te is a VIP vásárlói kör tagja!ÁRKÁD LOOKBOOK
Eddig megjelent lapszámok

ARCADIUM ARCHÍVUM

Korábbi trendmagazinunk, az ARCADIUM legutolsó lapszámai továbbra is elérhetőek látogatóink számára az alábbi archívumban:

ARCADIUM
Archívum

PARKOLÁS
1600 férőhely és 2 óra ingyenes parkolás!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.06.09-11. Nyári Kuponnapok
infó »
akció Triumph
Nyári leárazás a Triumph-nál akár 50% kedvezménnyel!
hír Juta Óra-ékszer
Les Georgettes
ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont Igazgatóság | 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a I. emelet | Tel.: +361 433 1400 | Fax: +36 1 433 1401 | E-mail: vasb/pf/nexnqohqncrfg/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére