Impresszum

1. Az online-ajánlat tartalma
Az ECE semminemű szavatosságot nem vállal a rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, korrektségéért, teljességéért vagy minőségéért. Eleve kizártak azok az ECE-vel szemben támasztott anyagi vagy eszmei kárra vonatkozó szavatossági igények, melyek az adott információk felhasználása vagy fel nem használása ill. hibás vagy nem teljeskörű információk felhasználása miatt keletkeznek, amennyiben az ECE –nek bizonyíthatóan felróható mulasztás esete nem áll fenn. Az ECE ebben a vonatkozásban utal arra, hogy az adatok egyes részei harmadik személy által készített szakvéleményeken és információkon alapulnak. A tartalmak ezen kívül nem képvielnek szerződéses ajánlatot. Az ECE kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy a teljes ajánlatot vagy az oldalak egy részét külön bejelentés nélkül módosítsa, kiegészítse, törölje vagy a megjelenést ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse.

2. Utalások és linkek
Kizárt a szavatossági kötelezettség az ECE felelősségi körén kívül eső Internet oldalakra („linkekre”) történő közvetlen vagy közvetett utalásoknál, ha csak nincs az ECE-nek a tartalmak jogellenes voltáról tudomása és műszakilag lehetséges és elképzelhető részéről a felhasználás megakadályozása. Az ECE ezért kifejezetten kijelenti, hogy az oldalán található linkek jogellenes tartalmáról nincs tudomása. Az ECE-nek semmilyen befolyása sincs az olyan linkként elhelyezett / kapcsolt oldalak jelenlegi és jövőbeni kialakítására és tartalmára, melyek a link elhelyezése után módosításra kerültek, és ezen oldalak tartalmát nem is vizsgálja. Ez a kitétel érvényes minden, a saját internetes ajánlaton belül található linkre és harmadik személyre történő utalásra valamint a szerző által készített vendégkönyvek, vitafórumok és levelezési listák bejegyzéseire. Az illegális, hibás vagy nem teljes tartalmakért, különösképpen az olyan károkért, melyek az ilymódon szolgáltatott információk felhasználása vagy fel nem használása miatt keletkeznek, egyedül annak az oldalnak az ajánlattevője felel, amelyikre az utalás történt, nem pedig az, aki egy linken keresztül csak utal a mindenkori nyilvánosságra hozatalra.

3. A felelősség kizárásának jogi megfelelősége
Ez a felelősség kizárás annak az internetes ajánlatnak a része, amelyről erre az oldalra történt utalás. Amennyiben a jelen szöveg egyes részei vagy egyes megfogalmazásai az érvénes jogállásnak nem, vagy már nem, vagy nem teljes mértékben felelnek meg, ez a tény a dokumentum többi részét tartalmilag és érvényességüket tekintve nem befolyásolja.

4. Szerzői- és márkavédelmi jog
A szerző törekszik arra, hogy minden kiadványában figyelembe vegye a felhasznált grafikák, animációk, fotók és szövegek szerzői jogát, saját maga által készített grafikákat, animációkat, fotókat és szövegeket használjon, vagy engedélyhez nem kötött grafikákhoz, animációkhoz, fotókhoz és szövegekhez nyúljon vissza. Az internetes ajánlaton belül megnevezett és adott esetben harmadik személy által védett márka- és árujelzésre korlátlanul érvényes a mindenkori márkavédelmi jog valamint a mindenkor bejegyzett tulajdonos tulajdonjoga. Kizárólag az elnevezés alapján nem vonható le az a következtetés, hogy a márkajel harmadik személy által nem védett! Egyedül a nyilvánosságra hozott, az ECE vagy megbízottja által készített anyagok másolási joga marad az ECE-nél. Az ilyen grafikák, animációk, fotók és szövegek sokszorosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott kiadványokban az ECE kifejezett, írásos hozzájárulása nélkül nem megengedett.

5. Impressum
ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG

Heegbarg 30
22391 Hamburg

Telefon: +49 (0) 40 60 60 60
Telefax: +49 (0) 40 60 60 6230
E-Mail: info@ece.de
Web: www.ece.de

Telephely: Hamburg
Hamburgi járásbíróság
Cégbejegyzés száma HR A Nr. 92742

Személyes felelősséggel tartozó társasági tagok:
Verwaltung ECE Projektmanagement G.m.b.H.
Hamburgi járásbíróság
Cégbejegyzés száma HR B Nr. 48838

Forgalmi adó azonosító szám:
DE 201970447

Ügyvezetés:
Alexander Otto (Vors.)
Joanna Fisher
Robert Heinemann
Henrie W. Kötter
Markus Lentzler
Dr. Andreas Mattner
Claudia Plath
Klaus Striebich

Az ÁRKÁD Budapest weboldalát a Company Info Kft. tervezte, fejlesztette és üzemelteti. www.napiakciok.hu
Technikai jellegű kérdéseiket kérjük küldjék az info@napiakciok.hu e-mail címre.

Szolgáltató neve: ECE Projektmanagement Budapest Kft.
Szolgáltató székhelye: 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Nyilvántartó szerve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszáma: 0109468972
Adószáma: 12144341-2-44
Felelős vezető: Hahner Klaudia és Vizsolyi Dániel centermenedzserek
Cím: ÁRKÁD Örs Vezér Tere Bevásárlóközpont Igazgatóság, 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A.
Telefon: +36 1 433 1400
E-mail: info@arkadbudapest.hu


Tárhely szolgáltató neve: Company Info Kft.
Székhelye: 1142 Budapest, Dorozsmai utca 203-209. A. ép. 4. lház. 4. em. 2.
E-mail: info@napiakciok.hu

PARKOLÁS
1600 férőhely és 2 óra ingyenes parkolás!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.06.09-11. Nyári Kuponnapok
infó »
akció Triumph
Nyári leárazás a Triumph-nál akár 50% kedvezménnyel!
hír Juta Óra-ékszer
Les Georgettes
ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont Igazgatóság | 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a I. emelet | Tel.: +361 433 1400 | Fax: +36 1 433 1401 | E-mail: vasb/pf/nexnqohqncrfg/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére