Angel Service - Karácsonyi vásár 2016.11.25-12.23.

Angel Service - karácsony - Árkád Budapest

ÁRKÁD Angel Service – Az angyali shopping!
2016. december 1-től 23-ig

ÁRKÁD Angel Service ajándék ötletek

Üzleteink TOP ajándék ötletei

Engedd, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő meglepetést szeretteidnek! Válogass üzleteink legjobb karácsonyi ajándék tippjei között, ahol biztosan találsz inspirációt az ünnepi bevásárláshoz minden korosztálynak és nemnek! Böngéssz közel 1500 termék között:

Kattints ide a top ajándék ötletekért!

December 1-én elindult az ÁRKÁD Angel Service! A tavalyihoz hasonlóan ismét itt a segítség, amely 3 héten át áll vásárlóink rendelkezésére! Angyalaink ajándék ötletekkel szolgálnak, az elegáns lobby boyok pedig a hölgyek válláról veszi le a cipekedés terhét.

Stressz-mentes karácsonyt minden kedves vásárlónknak! Ez a mottónk.

Az ÁRKÁD Angel Service standokon a bevásárlóközpont 4 pontján hostesseink segítségével életkorra, nemre és az ajándékra szánt összegre szűrve böngészhettek az üzletek top ajánlatai között minisite-unkon. Mindezt természetesen otthonotokból is kényelmesen megtehetitek, így lehetőségetek nyílik a gondos tervezésre. A felesleges körök így kimaradnak a bevásárló körutakból: töltsétek inkább a felszabadult időt szeretteitekkel! S ha mindez nem elég, az ÁRKÁD bevásárlóutcáin segítő szolgálatot ellátó angyalkákhoz fordulhattok!

Mi több, amennyiben péntekre vagy hétvégére tolódik a shoppingolás, az angyali szolgálat keretében elegáns lobby boyok állnak rendelkezésre, hogy ne kelljen a cipekedéssel bajlódniuk az ajándékbeszerző körutak alatt. A boyok üzletről üzletre kísérik a hölgyeket, ha túl sok a csomagjuk, s rendelkezésre állnak akkor is, ha épp az autóba kell bepakolni a meglepetésekkel, ünnepi kellékekkel teli reklámtáskákat.

Angel Service – Mennyei shopping az ÁRKÁD-ban!

ÜNNEPI SZÍNPADI PROGRAMOK

December 2. péntek 16:00-16:30 Big-Bem TSE (Bem József Általános iskola)
A Bem József Általános Iskola gyermek- és junior csoportjainak előadásában samba, cha-cha-cha, rumba ás jive táncbemutatók!

December 3. szombat 16:00-16:30 Violinetta duó ünnepi műsora
Adventi zenés utazás, hegedű és brácsamuzsika Mindenkinek! Barokk és klasszikus tánctételek, valamint régi magyar karácsonyi dalok!

December 4. vasárnap 16:00-16:30 Usztics Péter-Vámos Krisztina gitár-ének duó
Run' in-out of the bad...
Soul, blues, pop feldolgozásokkal, illetve karácsonyi dalokkal és a szeretet minden sugarával felszerelkezve állt össze eme ötlet, duó. A műsort sajátos átgondolások jellemzik, effektek, néhol looper bevonásával, ezzel is színesítve a előadást.
Vámos Krisztina - Ének
Usztics Péter - Gitár

December 5. hétfő 15:00-19:00 Mikulás program kicsiknek és nagyoknak!
Találkozz az ÁRKÁD Mikulásával a bevásárlóközpontban!

December 6. kedd 15:00-18:00 Mikulás program kicsiknek és nagyoknak!
Találkozz az ÁRKÁD Mikulásával a bevásárlóközpontban!

December 9. péntek 16:00-16:30 KissKarácsony-NagyKarácsony
Kiss Péter és Nagy Barnabás osztálytársak a Kőbányai Zenei Stúdióban, közös zenei ízlésük hozta össze őket. Repertoárjukban blues, folk és country dalok szerepelnek. Játékukra a szabadság és a jókedv a jellemző. Egy ének-két gitár felállásban játszanak, ahol egy szájharmonika is előkerül néha-néha.

December 10. szombat 16:00-16:30 Danis Elza és Hodován Edit
Danis Elza és Hodován Edit mind a ketten a Kőbányai Zenei Stúdió tanulói, osztálytársak és legjobb barátnők is egyben! Az iskola,és a zene szeretete hozta össze ezt a duót. A jazz standardektől a mai pop, soul, r'n'b slágerekig minden stílust játszanak,hogy minden korosztályt kielégíthessenek zenéjükkel! Énekel Danis Elza, zongorán kíséri Hodován Edit.

December 11. vasárnap 16:00-16:30 Korinn akusztik
Mirtse Kori és Gulyás Barna a Kőbányai Zenei Stúdió növendékei, külön-külön már évek óta zenélnek, együtt pedig egy éve. Repertoárjukban megtalálhatóak mai slágerek, francia sanzonok, sztenderdek és klasszikus blues dalok is, akusztikus gitár és szájharmonika kísérettel.

December 16. péntek 16:00-16:30 Hangoló
Interaktív zenés, szórakoztató gyermekszínházi műsor, mely látványos díszletek között, bábokkal, jelmezekkel, megzenésített versekkel teszi igazi élménnyé az előadást!

December 17. szombat 16:00-16:30 MAYAOU duó
Fanni és Ya Ou a Kőbányai Zenei Studióban találtak egymásra. Osztálytársak és szünetekben sokat jammeltek együtt, így derült fény az egyező zenei ízlésre és itt kezdődött a közös munka. A funky, a soul, a jazz és az igényes popzene szerelmesei. Mayer Fanni énekel, Ya Ou gitáron kísér és vokálozik. Ya Ou-t a ByetheWay-ből már jól ismerhetitek, Fanniról pedig még sokat fogunk hallani "...Fanni mindhez hozzátesz egyfajta megfoghatatlan »Fanniságot«. Vagyis valami rá jellemző, érzékeny, mégis laza előadásmódot. Az ilyen fajta egyediség azért egy induló előadóra nem mindig jellemző. Tényleg élvezet hallgatni..."

December 18. vasárnap 16:00-16:30 MattSet trió
A MattSet zenekar Altató című dala December elején debütál a közösségi média felületein. A nemrégiben alakult trió tagjai már számos hazai zenekarban megfordultak, most pedig a saját hangjukat hallatják. Akusztikus koncertjükön saját szerzeményeik mellett egy igen különleges repertoárral várják a közönséget.

December 22. csütörtök 16:00-16:30 The Bits - Beatles emlékzenekar
"Unplugged", azaz - szép magyar szabad fordítással élve - "bedugattlanul" egy új világ tárul a zenészek és zenekarok elé, ahol egyfajta szabad művészi fordításban, akusztikus formában tolmácsolhatják a Beatles dalokat. A hangszerek saját nyers hangja mellett az adja a műfaj másik érdekességét, hogy a zenészek az eredeti dalok akusztikus formába történő átültetésénél - vagy inkább átfordításánál - a dalokat is átformálják. Változhat a hangszerelés, az ütem, a tempó, vagy akár a számok szerkezete is. Az unplugged koncepciójában nem szerepelnek színpadi erősítők és más elektronikai kiegészítők, ennél fogva egy efféle műsor sokkal kötetlenebb, kisebb helyeken, csendesebben is kivitelezhető, mint egy igazi rockkoncert. Ez a műfaj olyan hangulatot teremt, ahol a zenekar és a közönség is sokkal közelebb tud kerülni egymáshoz, ahol az együttzenélés, együtt éneklés varázsa a legfontosabb.

December 23. péntek 16:00-16:30 Tutta Forza Piccola Zenekar
A zeneiskolai diákokból összeállt ifjúsági kamarazenekar igazi karácsonyi hangulattal készül, hogy az ünnepi készülődés utolsó pillanatai is jó hangulatban teljenek!

KARÁCSONYI KÉZMŰVES MŰHELY

2016. december 2-4. 10-18 óráig
Decoupage karácsonyfa díszek készítése
A decoupage, vagy szalvétatechnika egy könnyen elsajátítható kreatív technika, melynek segítségével tetszőleges felületet díszíthetünk színes mintákkal, szalvétából kivágott motívumokkal stb. Ezzel a technikával készítheted el egyedi karácsonyfa díszeidet!

2016. december 9-11. 10-18 óráig
Gyöngyös karácsonyfa díszek készítése
Színes szalagokból és gyöngyökből fűzött díszeket készíthetsz nem csak a karácsonyfa ékesítésére, de akár az otthoni ünnepi hangulat megteremtéséhez!

2016. december 16-18. 10-18 óráig
Karácsonyi angyal figurák készítése
Origami technikával, több féle papír és anyag felhasználásával angyal figurák készíthetőek!

2016. december 22-23. 10-18 óráig
Karácsonyi csipesz figurák készítése
Csipesz újragondolva! Készíts belőle ajándékot vagy díszt, változtasd át angyalkává, télapóvá, vagy akár manóvá pár egyszerű mozdulattal!

A programokon való részvétel ingyenes, az elkészített tárgyak hazavihetőek!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

2016. december 4., 11. és 18-án (Bronz, ezüst- és aranyvasárnapon): 10:00-20:00 óráig
2016. december 24.: 10:00-14:00 óráig
2016. december 25-26.: ZÁRVA
2016. december 31.: 10:00-14:00 óráig
2017. január 1.: ZÁRVA

Részletes nyitvatartási rendünk megtekinthető ide kattintva.

A legjobb ajándék ötleteket üzleteinktől itt találod!

PARKOLÁS
1600 férőhely és 2 óra ingyenes parkolás!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.09.08-10. Őszi Kuponnapok
infó »
akció Brendon Babaáruház
20% kedvezmény több mint 200 várandós termékre
hír Salamander
Donna Laura
ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont Igazgatóság | 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a I. emelet | Tel.: +361 433 1400 | Fax: +36 1 433 1401 | E-mail: vasb/pf/nexnqohqncrfg/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére