ÁRKÁD Angel Service 2014.11.21-12.24

ÁRKÁD Angel Service – Az angyali shopping! - ÁRKÁD Budapest

ÁRKÁD Angel Service – Az angyali shopping!

November 21-től december 24-ig

ÁRKÁD Angel Service ajándék ötletek

Üzleteink TOP ajándék ötletei

Engedd, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő meglepetést szeretteidnek! Válogass üzleteink legjobb karácsonyi ajándék tippjei között, ahol biztosan találsz inspirációt az ünnepi bevásárláshoz minden korosztálynak és nemnek! Böngéssz több mint 600 termék között:

Kattints ide a top ajándék ötletekért!

Angyalaink Téged is elkényeztetnek!

Igazi újítással készülünk látogatóinknak az ünnepekre: indul az ÁRKÁD Angel Service! Végre itt a segítség, amely több mint 4 héten át áll vásárolóink rendelkezésére! Angyalaink ajándékötletekkel szolgálnak, 30 elegáns lobby boyunk a hölgyek válláról veszi le a cipekedés terhét, a Biztonsági Őrangyalok pedig a kényelemért felelnek. És persze sok-sok meglepetés is lesz!

Stressz-mentes karácsonyt minden kedves vásárlónknak! Ez a mottónk.
Az ünnepi vásárlási láz ugyan mindenkit magával ragad, de az idő rohan! Jó lenne segítséget kérni a családtól, ismerősöktől, de akkor oda a meglepetés. Még jobb lenne valamilyen „külső szakértő”, aki igazán érti a dolgát. Egy angyal, aki segít ötletelni, tájékozódni, túl lenni a kezdeti nehézségeken. Ilyen csak a mesékben létezik? Épp ellenkezőleg, az álomszerű ötlet nagyon is valóságos!

Bevásárlóközpontunkban megkezdte működését az Angel Service! Stylistok, enteriőrtervezők, lakberendezők nyújtanak segítséget a tanácstalan vásárlóknak ajándéktippekkel, otthonuk meghitté varázslásával kapcsolatosan. Közel 200 üzletünk kínálatának tengerében ugyanis nem könnyű döntést hozni, különösen akkor, ha szeretteinknek szánt meglepetésről van szó.

Az ÁRKÁD Angel Service standokon minisite-unkon hostesseink segítségével életkorra, nemre és az ajándékra szánt összegre szűrve böngészhetnek az üzletek top ajánlatai között. Mindezt természetesen otthonunkból is kényelmesen megtehetik, így lehetőségük nyílik a gondos tervezésre. A felesleges körök így kimaradnak a bevásárló körutakból: töltsék inkább a felszabadult időt szeretteikkel! S ha mindez nem elég, az ÁRKÁD bevásárlóutcáin segítő szolgálatot ellátó angyalkákhoz fordulhatunk!

Mi több, amennyiben péntekre vagy hétvégére tolódik a shoppingolás, az angyali szolgálat keretében harminc elegáns lobby boy áll rendelkezésre, hogy ne kelljen a cipekedéssel bajlódniuk az ajándékbeszerző körutak alatt. A boyok üzletről üzletre kísérik a hölgyeket, ha túl sok a csomagjuk, s rendelkezésre állnak akkor is, ha épp az autóba kell bepakolni a meglepetésekkel, ünnepi kellékekkel teli reklámtáskákat.

Zsúfoltabb napokon a személygépkocsival érkezőket az ÁRKÁD Biztonsági Őrangyalok segítik majd a be- és kijutásban. Angyali szolgálatunk legnemesebb küldetésében az Önök segítségére is számítunk. A Pető Intézet gyermekeinek karácsonyát szeretnénk különlegesen emlékezetessé tenni ajándékokkal és adománnyal.

Csatlakozz az eseményhez Facebookon is!

Angel Service – Mennyei shopping az ÁRKÁD-ban!

A legjobb ajándék ötleteket üzleteinktől itt találod!

További karácsonyi programjainkról és a vásárról részletek itt!

Képgaléria

PARKOLÁS
1600 férőhely és 2 óra ingyenes parkolás!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.07.14. 11:00-19:00 Véradás az ÁRKÁD-ban
infó »
akció Brendon Babaáruház
Hétvégi akció minden szoptatási termékre
hír Starbucks Coffee
Frissítsd magad otthon is jegestea-limonádéval!
ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpont Igazgatóság | 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a I. emelet | Tel.: +361 433 1400 | Fax: +36 1 433 1401 | E-mail: vasb/pf/nexnqohqncrfg/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére