Főzelékfaló ételbár

  1. Home
  2. Gastronomy
  3. Főzelékfaló ételbár
Főzelékfaló ételbár

Opening Hours

Mon - Sat
10:00 am - 08:00 pm
Sun
10:00 am - 07:00 pm

temporarily closed for renovation

A FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) ötletét, megalapítója és tulajdonosa, Bársony Ferenc 1997-ben valósította meg a „Pesti Broadway” közepén a Nagymező utcában. Bársony Ferenc, a Főzelékfaló Ételbár tulajdonosa Ebből a kedves, kis családias étkezdéből fejlődött tovább az évek folyamán és nőtte ki magát ez a merész vállalkozás, hiszen jelenleg a Főzelékfaló Zrt. üzemeltetése alatt, Budapesten, már öt helyszínen van jelen a magyarországi gyorséttermek palettáján. A öt helyszínből három a legnagyobb Bevásárlóközpontokban van, azaz az Árkád Bevásárlóközpontban, az Aréna Plázában, és az Eurocenter Bevásárlóközpontban, valamint természetesen a Nagymező utcában, a kiindulási ponton. Ezeken a helyszíneken összesen nyolc étteremmel lát vendégül naponta több ezer visszatérő vendéget a Főzelékfaló Zrt. A nyolc étterem között négy Ételbár, egy Bistro, egy A’ la Carte étterem, - a CUCINA DI FRANCESCO - mely kifejezetten olasz étterem, olasz alapanyagokkal és íz világgal. Van egy olasz gyorsétterem, a CUCINA DI FRANCESCO PIZZA PASTA, mely szintén minden „ízében” olasz, és végül, de nem utolsó sorban egy igazi Mediterrán étterem, a KOSZTOLSZ CASA MEDITERRANEO, mely ötvözi a mediterrán konyha gyöngyszemeit, a gyrostól, a lasagne - t át, a sült bárányig. Napjainkban a FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) védett neve alatt, a cégtulajdonos olyan konyhai szakemberekkel állítja össze az ételbárok és az éttermek napi kínálatát, - a folyamatosan kapható 13 féle főzelék mellett - akik egyaránt jártasak, mind a tradicionális magyar konyha, mind a nemzetközi konyhák ízeiben is, így varázsolva elénk az igazi, házias magyaros konyhát a többi méltán kedvelt, de nem magyaros ételünkkel együtt, akár az olasz éttermünkben, akár a mediterránban. A FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R)-ra oly jellemző egyedi íz világú főzelékek receptjei titkosak és védettek. Teljesen saját, családi receptek, melyeket Bársony Ferenc, cégtulajdonos nagymamája által készített főzelékek. Az általa továbbadott házias ötletek, tapasztalok alapján lettek felfejlesztve a mai, nagyobb mennyiségű, vendéglátásra alkalmas formájukban a főzelékek. Hitvallásunk, - hogy mindennap olyan ételeket kell készíteni, amelyek elnyerik a hozzánk betérő, vagy éppen visszatérő vendégeink tetszését, amelyek megszokottak vagy esetleg az újdonság erejével hatnak és ezért mindennap felkeresnek egy FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) – t akár ebédre, akár vacsorára, akár moziba menet, akár moziból jövet, akár egyedül, akár családdal, akár fiatalon, akár idősebb korban, akár CSAK ÚGY......

Termékek

Forgalmazott márkák

Elfogadott fizetőeszközök

Center Map

Főzelékfaló ételbár