3 helyzet, amikor a legjobb választás egy pólóing

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. 3 helyzet, amikor a legjobb választás egy pólóing

Hírek

3 helyzet, amikor a legjobb választás egy pólóing

Springfield
2019.05.14.

A nyár közeledtével nehéz megtalálni azokat a darabokat, amelyek egyszerre stílusosak, komfortosak és egyaránt megfelelőek a kánikulában és a hűtött irodában.

A nyár közeledtével nehéz megtalálni azokat a darabokat, amelyek egyszerre stílusosak, komfortosak és egyaránt megfelelőek a kánikulában és a hűtött irodában. Egy pólóinggel azonban nem kell lemondani a sportos eleganciáról: a Springfield most segít, hogy minden helyzetben könnyedén kiválaszthassuk az ideális felsőt.

Hétköznapi elegancia

A dolgos hétköznapokhoz tökéletes illik a visszafogott, egyszínű pólóing, amely nem hivalkodó, mégis nyáriasan elegánsan kinézetet biztosít az irodába. A Springfield széles választékában könnyedén megtalálhatjuk a munkahelyünkhöz és hangulatunkhoz egyaránt passzoló darabot: a melegebb színekben, például sárgában vagy pirosban energikusnak tűnhetünk, míg egy hidegebb kék árnyalatú pólóing eleganciát, egy zöld pedig visszafogott hatást kelthet a környeztünkben.

Stílusos kikapcsolódás

Esti koccintás a barátokkal, vagy éppen egy randira sietünk? Stílusos, de mégis hétköznapi választás lehet az ilyen alkalmakra az apró mintákkal díszített pólóingek közül valamelyiket magunkra ölteni, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak a legjobb pillanatokhoz. Menjünk akár egy kellemes, kiülős étterembe vagy sétálni a vízpartra: egy visszafogottabb színű, mégis izgalmas darabban magabiztosság fog belőlünk sugározni. A mintás pólóhoz vegyünk fel egyszínű, komfortos nadrágot, például egy drapp chinot.

Mutasd magad!

Inkább a retró jellegű, feltűnő pólókat kedveljünk? Akkor válasszunk a most ismét divatos, színes blokkokkal, illetve vízszintes csíkozással díszített felsők közül, amelyekkel garantáltan kitűnhetünk a tömegből – így akár egy esti bulihoz vagy szabadtéri koncerthez is kiváló választás lehet. Viseljünk hozzá egyszínű farmernadrágot és tornacipőt, így kellően laza lesz az összhatás. 

Egyszínű, aprómintás és retró - a Springfield legújabb nyári pólóing válogatását Miguel Bernardeau spanyol színész mutatta be. A kollekció darabjai között bárki megtalálhatja a neki megfelelőt színű és mintázatú darabot, slim, rugby vagy hagyományos szabásokban.

 

Springfield

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
10:00 - 21:00
Va.
10:00 - 19:00

Center Map