Megérkezett a Women’secret Valentin-napi kollekciója

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Megérkezett a Women’secret Valentin-napi kollekciója

Hírek

Megérkezett a Women’secret Valentin-napi kollekciója

Women'Secret
2020.02.05.

Élénk színekkel és áttetsző részletekkel érkezik az üzletekbe a Women’secret legújabb úttörő és elegáns fehérnemű kollekciója, a Sense, amely a márka kifinomultabb oldalára helyezi a hangsúlyt.

A kínálatban zöld, burgundi, fekete és nude színek, valamint trendi nyakpántos és háromszög szabások kerülnek előtérbe.

A Women’secret a romantika kedvelőinek áttetsző részletekkel és guipure csipkével díszített fekete, valamint cseresznyepiros melltartókat mutat be februárban. Ehhez megtalálhatjuk a hozzáillő alsórészeket is, különböző klasszikus, brazil, tanga és dupla oldalpántos szabásokban. A fekete és nude alapú, részben áttetsző háromszög felsőrészeket dupla pánttal és kontrasztos szélekkel, illetve cseresznyevirág mintákkal díszítette a divatmárka.

A nyakba köthető, klasszikus csipkeanyagú melltartók különlegességét a V-alakú, kiegészítő pántrészek adják. A kifinomult darabokat az aranyszínű szitakötő díszek és csatok teszik még ellenállhatatlanabbá.

A kollekció főszereplője egy hímzett body, amelynek a színei harmonizálnak a kollekció minden elemével, így tökéletesen illik a köntösökhöz, a hálóingekhez, a klasszikus virágos pizsamákhoz és az ázsiai kimonókhoz is.

 

Women'Secret