Valósághű VR kalandok várnak az ÁRKÁD-ban

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Valósághű VR kalandok várnak az ÁRKÁD-ban

Esemény

Valósághű VR kalandok várnak az ÁRKÁD-ban

ÁRKÁD Budapest
2019. május 17-26.

A programok elérhetőek hétfőtől szombatig 10:00 és 21:00 között, vasárnap 10:00 és 19:00 között.

Helyszín: -1. szint

Különleges VR kalanddal várja az ÁRKÁD a látogatóit május 17. és 26. között. A mélyföldszinten helyet kapó VR hőlégballonnal különleges, távoli tájakat járhatnak be az érdeklődők, miközben izgalmas VR játékokkal is megismerkedhetnek.

A 10 napos rendezvény során bárki megnézheti a sivatagot, a hegyeket, a Grand Canyont és akár éjszakai hőlégballonos túrán is részt vehet. A felejthetetlen élményt nem csak a 360 fokos látkép nyújtja majd, de a teljesen valósághű utazás is: a felszállásnál szinte érezni fogják a ballon felemelkedéséhez szükséges hőt, továbbá valósághű hanghatások is kísérik majd az utazást.

Azt pedig, hogy mit látnak és milyen magasra emelkednek, csak az utasokon múlik, akik saját maguk irányíthatják a szerkezetet.

A virtuális utazás mellett az érdeklődők számos VR játékkal is megismerkedhetnek, a rendezvény ideje alatt ugyanis több VR játékkonzolt is kipróbálhatnak az érdeklődők. Május 17. és 23. között a VR Trap Factory egy dupla kabinos platformot visz a rendezvényre, ahol a világ egy legjobb vidámparkjaként számon tartott Six Flags hullámvasútja mellett akár horrorisztikus VR élményben is részük lehet a résztvevőknek. Emellett két VR konzolt is rendelkezésre áll majd, ahol a 2018-ban az év játékaként megjelent Beat Sabert is ki lehet majd próbálni, de számos más játék is elérhető lesz a helyszínen. A program folytatásaként május 25-én és 26-án a VR Max várja a látogatókat, akik szintén többféle játékkal készülnek, amelyek egyenként 5-10 perc hosszúságúak lesznek.

A rendezvény ingyenes!

Megközelítés

Útvonal