Vár a Nyár Legforróbb Kihívása!

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Vár a Nyár Legforróbb Kihívása!

Esemény

Vár a Nyár Legforróbb Kihívása!

ÁRKÁD Budapest
2022. augusztus 13. / Helyszín: LUPA Öböl

Versenyezz az Exatlon sztárjaival az ÁRKÁD Challenge-en, és nyerj!

 

Szeretsz sportolni és még jobban szereted a kihívásokat? Akkor irány az ÁRKÁD Summer Challenge Special! Az ÁRKÁD nyári ügyességi versenyére augusztus 13-án kerül sor, és olyan játékos kedvű, sportos és persze bevállalós versenyzők jelentkezését várjuk, akik szeretnék megmérettetni magukat az Exathlon Hungary sztárjaival!

Az ÁRKÁD Challenge házigazdái ugyanis a BMX világbajnok Kempf Zozó, illetve a korábbi wakeboard világbajnok, Orbán Olivér lesznek. Az egykori sztársportolók közül kerül ki az egymással versengő két csapat egy-egy csapatkapitánya is.

Megéri jelentkezni, hiszen a verseny fődíja fejenként egy 50.000 Ft értékű ÁRKÁD vásárlási utalvány a győztes csapat tagjai számára.

A verseny menete:

Két 7-7 fős csapat fog versenyezni egymással. A csapattagokat a csapatkapitányok választják majd ki. A játékosoknak egy ügyességet, sebességet és persze erőt igénylő, változatos akadálypályán kell időre végigmenniük. A gyorsabb csapat nyeri a versenyt és ezáltal a fődíjat!

A jelentkezés menete:

Egy rövid Google Form kitöltésével és egy teljesalakos fotó feltöltésével tudsz jelentkezni.

Vagyis nincs más dolgod, mint kattintani a linkre, majd kattintani magadról egy képet! És ha Te is a kiválasztottak között leszel, akkor pedig érdemes jó kondícióban érkezni Lupa Öbölbe!

Időpont: 2022. augusztus 13.

Helyszín: LUPA Öböl Strand – 2011 Budakalász, Tó utca

JELENTKEZEM A VERSENYRE!

További információkért és részletekért kövessétek az ÁRKÁD Facebook és Instagram-oldalát!