A Swarovski értékesítési tanácsadó kollégát keres

 1. Otthon
 2. RÓLUNK
 3. Állásajánlatok
 4. A Swarovski értékesítési tanácsadó kollégát keres

Állásajánlat

A Swarovski értékesítési tanácsadó kollégát keres

Swarovski
2022.04.21. TELJES MUNKAIDŐBEN

A Swarovskinál, ahol az innováció és az inspiráció találkozik, az értékesítési tanácsadóink a márka legmagasabb szintű képviselői, akik kiemelkedő kiszolgálásban és lenyűgöző márkaélményben részesítik a vásárlókat.

Azt az érdeklődő és karizmatikus értékesítési tanácsadót keressük, aki ragyogással tölti meg a vásárlók szívét és ékszeres dobozait egyaránt, szenvedélyesen és nagy lelkesedéssel csatlakozik a csapathoz, valamint valóra váltja a vásárlók álmait.

Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél egy sokszínű csapatban dolgozni, amelynek tagjai a folyamatos fejlődésre törekednek, és hozzád hasonlóan szenvedélyesen rajonganak a divatért és az ékszerekért.

Légy tagja egy valóban ikonikus világmárka csapatának, ahol közösen tanulunk és fejlődünk. Vár rád a csodák világa.

A munka leírása

A márkánk képviselője vagy. Ebben a szerepkörben az alábbi feladatok várnak rád és a csapatodra:

 • A vásárlók elkísérése a Swarovski csodavilágába tett magával ragadó utazásuk során. 
 • Érzelmi kapcsolat kialakítása a vásárlókkal és kiemelkedő élmény biztosítása.
 • A vásárlók igényeinek felismerése és inspiráló stílustippek nyújtása.
 • A legendás termékeink bemutatása.

Az ideális jelentkező

Rátermett értékesítési tanácsadó, továbbá:

 • Kiváló divatérzékkel rendelkezik, és rajong a márkánkért és a termékeinkért.
 • Tapasztalattal rendelkezik az elérhető luxus minőségű divat-/kozmetikai/életmódmárkák terén, és kifejezetten érdeklődik ezek iránt.
 • Rendkívül motivált és vásárlóorientált. 
 • Elhivatott és céltudatos.
 • Szeretne karriert építeni és velünk együtt fejlődni.
 • Kiskereskedelmi tapasztalattal rendelkezik.

A Swarovskiról

Az új Swarovski egy Wonderlab, azaz egy csodalabor, ahol a varázslat és a tudomány találkozik.

A Swarovski egyetlen varázslatos eszme égisze alatt egyesíti a vállalat összes részegységét, előtérbe hozva a kristálymegmunkálási szakértelem új, varázslatos világát. Az 1895-ben, Ausztriában alapított vállalat tervezi, gyártja és értékesíti a világ legjobb minőségű kristályait, természetes drágaköveit, mesterséges Swarovski gyémántjait és cirkóniaköveit, ékszereit és kiegészítőit, illetve kristálytárgyait és otthoni kiegészítőit. A Swarovski Crystal Business mellett annak társvállalatai, a Swarovski Optik (optikai eszközök) és a Tyrolit (csiszolóanyagok) alkotják a Swarovski Csoportot.

A Swarovski-örökségnek mindig szerves részét képezte az emberek és a bolygó iránti felelősségvállalás. Ez ma a vállalat szilárd alapokon nyugvó fenntarthatósági programjában testesül meg a fiatalokra összpontosító oktatási programok és az olyan alapítványok révén, amelyek az emberi szerepvállalás népszerűsítését, valamint a természeti erőforrások megőrzését tűzték ki célul a pozitív társadalmi hatás elérése érdekében.

Jelentkezés: https://swarovski.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/swarovski/jobs/details/rtkestsi-tancsad---Budapest-Arkad_R-68618-1 

Swarovski