Rólunk

RÓLUNK

  1. Otthon
  2. RÓLUNK
  3. Rólunk

Köszöntünk weboldalunkon!

Az ÁRKÁD a Te bevásárlóközpontod!

Több mint 200 üzlet egyedi és színes kínálatával várunk, melyek közül a trend-diktáló márkákon túl, a lakberendezésen át, a szépségápolás legjobbjaiból válogathat mindenki! A komfortos, barátságos és igényes közös terek pedig még kellemesebbé teszik a vásárlást.

Hogy mindezt hol találhatod? Elérhető és könnyen megközelíthető helyen, a budapesti Örs vezér terén!

Magyarország legnagyobb kereskedelmi területű shopping centereként olyan ismert és közkedvelt üzletekkel büszkélkedhetünk, mint például a Helly Hansen, Desigual, Van Graaf, LEGO Store, The Body Shop, PUPA Milano, Müller, iStlye, Skechers vagy akár a Samsung.

A nálunk eltöltött idő nem csak a felnőttek, de a gyermekek számára is emlékezetes lehet. A népszerű és izgalmas, mozgás- és készségfejlesztő játékokkal teli Kölyökpark Játszóházunk sok szeretettel várja a legkisebbeket is!

A Foodloft egy modern, 7 új éttermi egységből (2 kioszkból és 5 étteremből) álló gasztrozóna lesz a bevásárlóközpont I. emeletén. A mintegy 1800 m2-es területen első körben a thai ételeket kínáló Pad Thai áll majd a megéhező vásárlók rendelkezésére. A beruházás részeként egy új vásárlói mosdó blokk és egy 200 m2-es terasz is kialakításra kerül. Jó hír, hogy a munkálatok ideje alatt a Foodloft területének közelében található üzletek (Charm, Digi, Extrametál, Magenta, Mustang, My77, Rosary, Samsung, Space) zavartalanul nyitva tartanak.

Az autóval érkezőket az immár 1600 férőhelyes parkolóházunk fogadja, ahol a parkolás első órája ingyenes!

A legfrissebb információkat, akciókat és híreket itt, a honlapunkon, valamint Facebook oldalunkon olvashatod, továbbá kapcsolatba léphetsz velünk az infoarkadbudapesthu e-mail címen is.

Az ÁRKÁD teljes csapata nevében köszönjük támogatásodat, elismerésedet, hűségedet felénk, és reméljük, hogy a jövőben is Látogatóink körében üdvözölhetünk!

Kellemes, tartalmas időtöltést és örömteli bevásárlásokat kívánunk!