C&A HU

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. C&A
C&A

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 19:00
Va.
10:00 - 19:00

C&A

A családi tulajdonban álló C&A generációk óta fontos szerepet tölt be a megfizethető, de modern stílusú és a legújabb divatot képviselő ruházat értékesítésében.
Igyekszünk megismerni és kielégíteni vásárlóink tényleges igényeit, illetve fenntarthatóbb üzleti gyakorlatokat kifejleszteni. A hagyomány akkor a legjobb, ha folyamatosan megújul, ezért a C&A manapság a tudás és az eredmények iránti lelkesedését arra fordítja, hogy gondosan és kreatívan gondolkodva elültesse a holnap magjait. Az embert és a Földet helyezzük az első helyre, ezáltal a divatvilágot tovább vezetjük előre, a jövő felé.

Mi is a divat? A C&A 1841 óta teszi fel és válaszolja meg ezt a kérdést - ekkor kínáltunk először megfizethető konfekciódivatot a hétköznapi emberek számára.
A divat mindig változik, de ami változatlan marad, az a C&A elkötelezettsége a friss, modern stílus iránt - az egész család számára, a legjobb minőségben, és tisztességes áron. 10 márkánk illeszkedik minden élethelyzethez, és biztosítja, hogy vásárlóink minden alkalomhoz megfelelően tudjanak öltözködni. A mindennapi élet gazdagsága, szépsége és energiája inspirál bennünket. Kollekcióinkat folyamatosan megújítjuk és fejlesztjük, hogy illeszkedjünk vásárlóink színes, változatos és dinamikus életéhez, hogy ezt az életet ünnepelhessük, és hogy inspirációt adjunk vásárlóink számára.

Termékek

Forgalmazott márkák

Elfogadott fizetőeszközök

 

Center Map

C&A