BioTech USA

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. BioTechUSA
BioTechUSA
BioTech USA

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
10:00 - 21:00
Va.
10:00 - 19:00

BioTechUSA

EGÉSZSÉG, SZÉPSÉGÁPOLÁS.   SPORT, SZABADIDŐ

A BioTechUSA a világ egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb termékvonala, számos országban piacvezető brand lett, az egyik legszélesebb szortimenttel. Többek között annak köszönhető ez, hogy egyre népszerűbb a testépítés már nem csak a fiatal férfiak körében, de a hölgyek, és az idősebb korosztály is fontosnak tartja az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást is.

A hatalmas keresletet kielégítése érdekében franchise bolthálózat kiépítésére került sor. Magyarországon és az ország határain túl, már több mint 100 BioTechUSA Sport Élet Egészség Központ működik.

A BioTechUSA üzletekben felkészült, szakértő személyzetet áll a vásárlók rendelkezésére. Minden munkatárs magas színvonalú képzést kap. Így bármelyik boltban is járunk, szakszerű segítséget kapunk a céljaink minél hamarabbi eléréséhez.

A BioTechUSA számára fontos a kutatás-fejlesztés is. Nemzetközi szinten is a legnagyobb kutatóbázissal rendelkezik, képzett mérnökeik a legfrissebb kutatási eredményeket használják fel annak érdekében, hogy világszínvonalú termékek kerüljenek piacra. 

Csak kiváló minőségű termékeket bocsátanak vásárlóik rendelkezésére, és ezt nem bizonyítja semmi jobban, mint az elégedett vevők és sportolók visszajelzései. Termékeink között megtalálhatóak: 3M rehabilitációs eszközök, ELITE SERIES, testsúly-kontroll formula, vitaminok, glükozamin tartalmú kiegészítők, kondroitin tartalmú kiegészítők, Iron Series, izomtömeg-növelő italporok, állóképességi sportok kiegészítői, kreatinok, PRE WORKOUT, edzés előtti formulák, aminosavak, TST fokozók, müzli és protein szeletek, kiegészítők edzéshez, szénhidrát komplexek, shakerek, kulacsok, könyvek

BioTechUSA
“Your Body Your Life”

TERMÉKEK

*FORGALMAZOTT MÁRKÁK

*ELFOGADOTT FIZETŐESZKÖZÖK

 

Center Map

BioTech