Diamond Óra-ékszer

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. Diamond Óra-ékszer
Diamond Óra-ékszer

Diamond Óra-ékszer

"Ha óra, ha ékszer Diamond óra-ékszer!"

Cégünk 2001-től, immár 15 éve otthonosan, szakmai múlttal van jelen a hazai ékszer és órapiacon folyamatos fejlődést produkálva, aktív és jelentős szerepet játszva. Üzleteink komplex óra-ékszer üzlet, ami mind megjelenésében, mind minőségében magas színvonalú. Követve a mai kornak megfelelő elegáns egyben modern stílusvilágot. Hatalmas, több ezer darabos, rendszeresen frissülő raktárkészlettel várjuk visszajáró és új ügyfeleinket szegedi, budapesti és székesfehérvári üzleteinkbe is, illetve weboldalunkon ahol kényelmesen, kockázat nélkül, valós raktárkészletről vásárolhat a nap 24 órájában, akár ingyenes másnapi kiszállítással. A rendkívül széles árukészlet összeállításában az órák és ékszerek egyformán fontos szerepet kapnak.

Arany és ezüst ékszereink kínálatának összeválogatása saját magunk által, nagy odafigyeléssel végezzük mindig az aktuális trend és divatirányzatot figyelembe véve, hogy a kínálatunk lendületes, fiatalos és igényes legyen kiegészítve a nem elhanyagolható klasszikus darabokkal, különös figyelmet fordítva prémium kategóriában a német Breuning valódi köves ékszerekre vagy az éppúgy kitűnő (szintén német) minőségű Gerstner karikagyűrűkre.

Saját tervezésű és készítésű Diamond Collection néven futó arany ékszereinket nagy megelégedéssel vásárolják, hordják vevőink. Óramárkáink csak minőségi, hivatalos forrásból beszerzett garanciális háttérrel rendelkező termékek.

Repertoárunkban megtalálható a magas színvonalú egyenes, konzervatív vonalakat képviselő svájci- japán, vagy a divatot, a legfrissebb trendet követő, mégis kitűnő ár-értékarányt képviselő divatmárkák is, így szinte minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő órát-ékszert cégünknél.

Bónusz ajándék programunk keretén belül minden regisztrált vevőnk (a regisztráció nincs vásárláshoz kötve - ez is a mi ajándékunk) részt vehet a havonta egyszeri sorsoláson, ahol ajándékutalványt (amely beváltható üzleteinkben vagy a web áruházunkban), vagy értékes ajándékot sorsolunk ki, elsőnek értesülhet akcióinkról, rendezvényeinkről.

Legyen részese Ön is a Diamond óra-ékszer kiterjedt, széles és mindenekelőtt elégedett vevőkörének! Szakmailag felkészült (de folyamatosan képzett) kollégáink készségesen állnak rendelkezésére telefonon, e-mailben vagy személyesen üzleteinkben.

Kellemes vásárlást kíván a Diamond óra-ékszer csapata!
 

Termékek

Forgalmazott márkák


Szolgáltatások

Elfogadott fizetőeszközök

Center Map

Diamond Óra-ékszer