Extrametál

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. Extrametál
Extrametál

Extrametál

Cégünk, az Extrametál üzlethálózat teljes körű és mindenre kiterjedő választékkal rendelkezik, a kések, ollók, tőrök, kardok, fenőkövek és fenőacélok, valamint egyéb vágóeszközök, egyszóval a "finomacéláru" profil minden területén. Családi vállalkozásunk az 1920-as években indult, ekkor elsősorban saját német és magyar gyártású edényáru és evőeszközkészlet dominált áruválasztékunkban, de az alapvető finomacélárukat már akkortájt is forgalmaztuk. 
Mindezen kezdeti tevékenységek a még ma is üzemelő Bartók Béla 59.sz.alatti üzletünkben történtek, ami hosszú ideig gyártóműhelyként is működött: itt készültek többek között a hírneves tök,uborka és káposztagyaluk, tésztaszaggatók és vágók, különböző konyhai eszközök és más közkedvelt portékák. A finomacéláru profilunk az 1980-as évek elejétől vált uralkodóvá vállalkozásunkban. 

Az 1920 as évektől egészen 1980-ig cégünk nagyobb városokban megrendezésre kerülő vásárokon ( Debrecen, Szeged, Kaposvár stb...) vett részt és árulta portékáit, melynek a régi időkben nagy szerepe volt, amíg még nem léteztek Magyarországon bevásárló központok mint manapság. Az 1970-80-as években a már meglévő késes profilját szerette volna erősíteni cégünk mikor több külföldi világcéggel kezdett kapcsolatba lépni és importálni termékeiket Magyarországra. 

A forgalmazott márkáinknak száma mára elérte a 30-at. 

Szakmai munkánk nemzetközi elismerésének köszönhetően a legnagyobb világmárkák minket bíztak meg Magyarországi képviseletükkel, mi lettünk - többek között - a Victorinox gyári kizárólagos képviselete, a Solingeni Wüsthof-Dreizackwerk, az amerikai Cold Steel, a solingeni Otto Herder cég kizárólagos képviselői. 

Egyre szélesedő termékskálánk több mint 10.000 különböző minőségi terméket tartalmaz, mára ez csak növekszik mindig valami érdekességgel, újdonsággal rukkolunk elő.Minden termékkategóriánkban különböző árkategóriákat képviselünk, hogy minden vásárlónk megtalálhassa pénztárcájának és ízlésének a legmegfelelőbb terméket. 

Szeretettel várjuk üzletünkben!
Az Extrametál csapata

Termékek

Forgalmazott márkák


Szolgáltatások

Elfogadott fizetőeszközök

 

Center Map

Szöveges média