VAN GRAAF

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. VAN GRAAF
VAN GRAAF

VAN GRAAF

Üdvözöljük a VAN GRAAF ÁRKÁD Bevásárlóközpontban működő áruházában, a divat, a márkák és a lifestyle világában. A divatot kedvelő hölgyek és urak áruházunk mindkét szintjén designer márkák és kíváló minőségű saját márkás termékek széles választékát találják.

A VAN GRAAF 3.500 m2-en hatalmas divatválasztékot kínál. Áruházunk modern légköre kellemes bevásárlásról gondoskodik. A klasszikus üzleti divattól a casual irányzatokig, a minőségi alapdaraboktól a tredsetter designer márkákig, úgy mint az Armani Jeans, a CK Jeans, a G-Star, a Scotch&Soda a Tommy Hilfiger, a Pepe Jeans, a Guess, a Hilfiger Denim, Chinque, a Wellensteyn, nálunk bármilyen alkalomra megtalálja a megfelelő stílust. 2016 őszétől eleget téve vásárlóink igényeinek további márkák kerültek kínálati palettánkra: az urak számára a Finshly&Harding London modern eleganciája, a hölgyek számára pedig az Apriori finom anyagai és lágy vonalvezetése kínál megújhodást, míg az Adidas, Reebok, Polo Sport és New Balance márkákkal immár a cipők is képviseltetve vannak áruházunkban.

A VAN GRAAF-nál fontos számunkra, hogy élménnyé tegyük a vásárlást - a kellemes légkör, a minőségi termékek, a szakszerű és igyekezetünk szerint előzékeny divattanácsadás mind ezt a célt hivatottak szolgálni. Várjuk szeretettel áruházunkban!

Termékek

Forgalmazott márkák

Szolgáltatások

Elfogadott fizetőeszközök

 

Center Map

Szöveges média