Ziaja Neked

  1. Otthon
  2. Üzletek
  3. Ziaja Neked
Ziaja Neked

Ziaja Neked

A ZIAJA cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész a lengyel Alexandra és Zenon Ziaja alapította Gdanskban, 1989-ben.

A gyár saját korszerű ökológiai területtel, kutató és fejlesztő laboratóriummal is rendelkezik. A termékek független laboratóriumok és orvosi klinikák által bőrgyógyászatilag és allergológiailag szigorúan ellenőrzöttek

Ziaja kozmetikumok egyesítik a modern technológiát, és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és biotechnológiai eredetű hatóanyagok, vitaminok.

A termékek bőrgyógyászatilag ellenőrzöttek, így az esetleges allergia/érzékenység kockázata is minimális. A Ziaja termékeket nem tesztelik állatokon.

A készítmények úgy vannak kifejlesztve, hogy megfelelő PH egyensúlyúak legyenek, hiszen a bőr természetes védekező képessége csak így tartható fenn.

A cég célja, hogy versenyképes áron, magas minőségben minden korosztály számára elérhetőek legyenek a termékek. Az előírásoknak megfelelően, a legmagasabb minőségi szinten történik a kozmetikumok előállítása.

Termékeinket rendkívül széles választékban kínáljuk vásárlóinknak, hiszen mindösszesen több mint 500 féle termék található üzletünkben.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink között minden korosztály megtalálja a megfelelő testápolási terméket.

Üzletünkben a kész ajándékcsomagokon kívül egyedi összeállítások készítésére is van lehetőség.

TERMÉKEK

SZOLGÁLTATÁSOK

ELFOGADOTT FIZETŐESZKÖZÖK

Center Map

Benyomások